Masz swój biznes gastronomiczny? Zastanów się, jak docierać ze swoim jedzeniem do coraz większej liczby osób!

Nie da się zaprzeczyć, że prowadzenie własnej restauracji jest trudnym kawałkiem chleba. O ile zwykle wyobrażamy sobie, że jest to świetna zabawa, a dodatkowo można właściwie przez cały czas stołować się w tego rodzaju miejscu za darmo, o tyle rzeczywistość bez wątpienia nie jest już tak różowa. Prowadzenie swojej restauracji najczęściej oznacza obowiązek wczesnego wstawania, aby dowieźć do knajpy świeży towar, a w dodatku trzeba być niemal cały czas na miejscu i doglądać swojego interesu. Na dodatek dochodzą do tego trudności z utrzymaniem płynności pieniężnej i konieczność rywalizacji z konkurencją, której praktycznie każdego dnia pojawia się na rynku coraz więcej i bez wątpienia jest ona coraz bardziej wyszkolona. Continue reading “Masz swój biznes gastronomiczny? Zastanów się, jak docierać ze swoim jedzeniem do coraz większej liczby osób!” »